keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Pilkahdus aurinkoa




Lumi peittää maan ja on pikkupakkanen.Voiko parempaa säätä enää toivoakkaan.Aurinkokin pilkahtaa esiin silloin tällöin pilvien raoista.
Meillä olisi tarkoitus remontoida tytölle oma huone,nykyisen tietokone,-ompeluhuoneen tilalle.Aluksi mietin ihanaa prinsessahuonetta vaaleanpunaisine tapetteineen ja hörhelöineen. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat. Nimittäin löysin mielestäni aivan ihanan valaisimen tulevaan huoneeseen ja sen innoittamana lähden suunnittelemaan huonetta uudelleen. Otan ideoita mielelläni vastaan esim.tapetti ja kalustevalinnoissa.

8 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Hauska lampunvarjostin! Tapettitalossa on hienoja tapetteja, sieltä kannattaa katsoa. Huonekaluja olen itse keräillyt milloin mistäkin, meillä on Ikeasta ja kierrättynä jostakin muualta suurin osa. Huutonetistä voi löytyä joskus kivoja juttuja edullisestikin!

Liivia kirjoitti...

Tuo ihana varjostin ohjastaa varmasti paljon hienompaan vaihtoehtoon kuin prinsessahörsöhuone.
Tapettitalossa on tosiaan hienoja tapetteja, jopa ale-laarin puolella.

scaredy-cat kirjoitti...

Löysin blogisi Liivian blogin kautta, onneksi, sillä täällä on paljon kaikenlaista hauskaa! Tyttöselläsi on todella ihania vaatteita.

Minäkin pidän kovasti lampusta (ja aioin myös suositella Tapettitaloa, haaveilen itse muutamasta tapettimallista sieltä...). Syksyllä jossain sisustuslehdessä oli hauska pikkutytön huone, jossa yhdisteltiin punaista ja kaunista vihreää (seinät olivat vihreiksi maalatut). Ja minusta punainen ja valkoinen on ihanan raikas yhdistelmä.

Iiriskukka kirjoitti...

Kanerva:Täytyy katsella huuto.netin valikoimia.Ikean kalusteetkin ovat kivoja ja edullisia.
Liivia:Täällä ei ole tapettitaloa,mutta varmasti löytyy muualtakin kivoja tapetteja.Joku ihan vaalea tapetti on varmasti hyvä,kun huone on pieni.
scaredy-cat:Mukavaa,kun löysit tänne!Kiitos!Muistan sen koti ja keittiö lehden,aivan ihana oli se huone.Samaa tyyliä haeskelen.Itse päädyn varmaankin tuohon punainen-valkoinen yhdistelmään,koska huone on pieni.

Merruli kirjoitti...

Onpa raikas lampunvarjostin.Minuun puree aina punainen.Meilläkin odottelee tyttöjen makuuhuone väriä seinille, vanhempi tyttäristä on jo useampaan kertaan valinnut värikartasta lilan, mutta saapi nähdä kenen mielipide lopulta voittaa, itse haluaisin raikasta vaaleansinistä ja muuten valkoista ja punaista.

s a n s k u :) kirjoitti...

Minusta tumma beige, ruskea, kermanvari ja punainen sopivat tosi hyvin yhteen. Eli jos tekee huoneesta neutraalin ensin, niin sitten voi vaihtaa punaisen varin johonkin muuhun jos siihen kyllastyy. Nayttaa ihanan pehmealta iltavalossakin.

Ihana lamppu! Niin iloisia efvelantteja!

Jonna kirjoitti...

Tapettitalossa on mielestäni myös postimyynti!

Iiriskukka kirjoitti...

Kanerva:Käyn tutkailemassa onko sillä postimyyntiä:)