perjantai 25. tammikuuta 2008

Kirpparikierros









Kävimme eilen ystäväni kanssa kirpparikierroksella.Ensimmäiseksi menimme lempikirpputorilleni, josta tekee aina löytöjä. Kirpputori sijaitsee vanhassa asekoulussa -armeijan vanha rakennus. Kellarikerroksessa on valtavasti tavaraa, mutta yksin käydessä on jotenkin kolkko paikka, sokkeloinen ja hiljainen paikka. Nyt ystäväni kanssa kävimme katsastamassa ja siellä oli uskomattoman paljon hienoa tavaraa. Talonpoikaispirttipöytä olisi lähtenyt 20 eurolla. Vanhoja kauniita tuoleja 5 euroa kappale. Retrokankaita, lamppuja, astioita, vaikka mitä ihanuuksia. Tässä muutamia löytöjä. Kolme retrotäkkiä, valaisin ja kankaita.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita löytöjä!! Etenkin nuo täkit ja lamppu ovat mieleeni.

Merruli kirjoitti...

Voi mitä löytöjä, melkein kateeksi käy, mutta taidan pysytellä positiivisella puolella ja onnitella :O)

Elina kirjoitti...

Olen käynyt täällä jonkun kerran kurkkimassa, mutta en ole aiemmin kommentoinut. Tosi hienoja löytöjä! Olisipa meidänkin suunnalla tällaisia kirppareita. Tosin onnistun löytämään niiltä "huonommiltakin" paljon, paljon ostettavaa... :)

Inka kirjoitti...

Upeita löytöjä, kerrassaan! Me lähdetään lasten kanssa ensi viikolla vanhempieni luo talonvahdeiksi, ja suunnittelen jo innolla kirppakierrosta mummolan lähellä. Sieltä on yleensä löytynyt kaikkea kivaa!

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömiä löytöjä olet tehnyt...varsinkin nuo peitot ovat ihania. Vanhat tuolitkin olisivat olleet edullisia. Minun lähikirppikselläni myytiin viime viikolla sellaisia 15e kappale. Kiinnosti, mutta jätin kuitenkin ostamatta :(

Jonna kirjoitti...

Wau, mielettömiä löytöjä. Missähän tämä sinun kirppari on? :)

Iiriskukka kirjoitti...

Kanerva:Paljastettakoon,että merenranta kaupungissa,pohjanmaalla:)

Maria kirjoitti...

Voih miten ihania täkkejä ja kankaita. Kun pääsisi edes hypistelemään :P