maanantai 14. tammikuuta 2008

Lankaa


Kävin tänään lankakaupassa.Mielessä on yksi ihana idea,mutta on aika työläs.Ainakin,jos vertaa siihen mitä olen viimeaikoina neulonut-pipoja.Lankana on fritidsgarnin huopuvaa punaista.Ostin ensimmäiset bambupuikkoni,mukava kokeilla onko neulominen erilaista verrattuna tavallisiin puikkoihin.Myös Novitan uusi lehti lähti mukaani.

6 kommenttia:

ELOHIIRI kirjoitti...

You make my day!

Eli blogissani on jotain sinulle!

magi kirjoitti...

Hi!
Löysin sinut tänään, sillä ihmeellinen blogimaailma on vasta avautunut minulle. Fritidsgarnista saa vaikka mitä ihanaa. Minä tosin olen huovutellut vime aikoina lähinnä pupusia ja nallukoita!Piipahda juuri avatussa blogissani.
-kotiopettajatar-

Johku kirjoitti...

Hei. Minäkin löysin sinut tänään ja palaan kyllä uudelleen. Ensinnäkin toivottelen sinulle jaksamista töihin menon vuoksi sekä mukavaa alkanutta vuotta. Bambupuikot ovat olleet minulla jo pitkään ahkerasti käytössä, ovat mielestäni tosi miellyttävät ja kevyet neuloa.

Anonyymi kirjoitti...

You make my day!

Jonna kirjoitti...

Kyllä minä ainakin liputan puisten puikkojen puolesta. Niillä on paljon kivempi neuloa ja esimerkiksi alpacan neulominen metallisilla puikoilla on lähes mahdotonta.
Minä olen tehnyt Fritidsgarnista yhden laukun ja muutaman pannunalusen. Kivaa lankaa. Ei ole villan voittanutta.

Merruli kirjoitti...

Bambuilla neulominen on ihanan kevyttä ja hiljaista, vaikkakaan ihan kaikilla langoilla luisto ei ole ihan optimaalista. Yhden puikkokoon kerrallaan yritän raaskia vaihtaa bambuihin tai muihin puisiin, mutta ovat vaan niin kovin hintavia. Alkoi tehdä mieli lankakaupoille...