maanantai 17. maaliskuuta 2008

Pussukka


Minulla ei ole lompakkoa. Lompakon virkaa on hoitanut Marimekon kukkaro, jonka vaihdan aina uuteen edellisen likaannuttua tai reikiinnyttyä. Mieheni aina ihmettelee, miksi pidän rahani,pankkikorttini ym.kortit niin epäkäytännöllisessä pussukassa. Välillä ihmettelen itsekkin, kun kassalla kaivan pankkikorttiani kukkarosta pitkän tovin.

Tänään tein itselleni uuden pussukan,vähän isomman. Kirpparilta löytyi hienoja vetskareita, joita ei kaupoista tahdo enää löytyä.

11 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Nätti pussukka! Minä myös käytän "lompakkona" sekalaisia pussukoita ja yleensä vaihdan pussia kun se alkaa näyttää liian risaiselta. Välillä olen yrittänyt käyttää asiallisemman näköisiä kukkaroita ja lompakoita, mutta jotenkin ne eivät ole tuntuneet omalta.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pussukka!

Täällä toinen pussukkaihminen. En ole varmaan kymmeneen vuoteen käyttänyt lompakkoa. Pussukoita ja kukkaroita on kertynyt useata sorttia ja niitä sitten vaihtelen käytössä :)

Merruli kirjoitti...

Ihana pussi ja kaunis keltainen kangas siinä. Olen samaa mieltä vetoketjujen saatavuudesta, varsinkin vetimet ovat kirppisketjuissa yleensä kauniimpia kuin kauppatavarassa.

Jonna kirjoitti...

Minä kanssa kuljetan kortit jonkinlaisessa pussukassa. Oli minulla kukkarokin, mutta pussukat on niin paljon nätimpiä!

frost kirjoitti...

Ilmoittaudun myös epäkäytännöllisten pussukoiden käyttäjäksi, joka kerää kassoilla jonoa taakseen, kun yrittää kaivaa sieltä pussin pohjalta juuri sitä 50-senttistä.. Nykyinen pussukka alkaa olla jo aika kulahtanut, mutta en haluaisi luopua siitä, kun tein sen äidin vanhasta kihlapukukankaasta (ei itse puvusta kuitenkaan)...

Anonyymi kirjoitti...

Mulla myös lompakon virkaa ajaa tuollainen Marimekokon kukkaro. Hankalahan sieltä on kolikoitakin kaivaa pohjalta, kun pitää koko kukkaron sisältö tyhjentää kassalle, mutta...on se kuitenkin niin ihana :)

Lellu kirjoitti...

Tosi söpö pussukka! Täällä myös kukkaroihminen. Lähes joka kerta kassalla asioidessani päätän, että hankin lompakon. Eipä ole kuitenkaan tullut hankittua. Jotenkin se kukkaro on vaan paljon kivempi vaikka onkin hiukan epäkäytännöllinen.

Tiukunen kirjoitti...

Keväisen keltainen ja pirteä pussukka! Itsekin vannon sitkeästi pussukoiden nimeen niiden hienoisesta epäkäytännöllisyydestä huolimatta.. :)

isoinpapu kirjoitti...

Kiva pussukka! Ihana keltainen.

Ja tosiaan, hyvät vetoketjut löytyy kirpparilta.

Liivia kirjoitti...

Keltainen pussukka on todella hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Todella nätti uusi pussukka :)