keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Vaaleanpunaista ja jännitystä




Pihaltakin voi löytää vielä kauniita värejä.Kuihtuneet ruusunnuput muistuttavat kukkaloistostaan ja mukavasta kesästä.Tänään olen nautiskellut neulomisesta ja lueskellut uutta askartelulehteä.Siis sen aikaa,kun kuopus on ollut päiväunilla.Kauaa en voi omiin juttuihin keskittyä yhdellä kertaa,mutta sopivissa väleissä,pikkuhiljaa.

Mies lähti viemään koiravanhustamme leikkaukseen,kohdunpoistoon.Kesästä lähtien on ollut tulehdusta,eikä antibioottikuurit ole tehonneet.Jännittää,kuinka leikkaus menee.Hetki sitten mies soitti ja kertoi,että leikkaus alkoi juuri.Rakas Nana,suojelusenkeleitä sinulle!

3 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Ihana tuo ruusukuva, oikein piristi kun täällä flunssaisena makoilen. Voi hauvapoloa.

PS: Olin itse saanut kuppikynttiläidean jonkun blogista, en keksinyt itse.

Merruli kirjoitti...

Löysin tänne Ilonan kodin kautta ja heti tuli jäätyä lueskelemaan useampi postaus, kotiäitiys ja näpertely-yhdistelmä koukuttaa kummasti.

Toivottavasti koiranne leikkaus onnistui hyvin.

Itse en ole vielä päässyt selaamaan tuota uutta askartelulehteä, miltä vaikuttaa? Uskallatko suositella?

Iiriskukka kirjoitti...

Matroskin:Pikaista paranemista!Hauvalla meni leikkaus hyvin ja nyt on jo aika hyvässä kunnossa.
Merruli:Leikkaus onnistui.Oli nyrkinkokoinen kasvain munasarjassa!Ei ollut levinnyt onneksi muualle,ehkä koiruli tervehtyy,paha anemiakin vaivasi.On mukava tuo uusi lehti,siellä oli paljon mm.kierrätys/uusiokäyttö ideoita.Mm. tuo edellisen postauksen lamppukoriste idea oli sieltä.