torstai 20. joulukuuta 2007

Joulunodotusta







Huh,tänään veimme lapset mummolle hoitoon,että saimme miehen kanssa siivota kotia joulukuntoon.Nyt on mukavaa,kun on siistiä,ainakin hetken:)Ennen kuin haimme lapset hoidosta kävimme aivan ihastuttavassa joulupuodissa.Puoti on vanhassa kaupungissa pienessä piharakennuksessa ja puodin pitäjä on itse ommellut kaikki tuotteensa ja mies nikkaroinut mm.kynttilänjalkoja. Oli pussukoita, nyssyköitä, joulusukkia, enkeleitä, joulukoristeita-kaikkea kaunista.Ostin poikien huoneeseen joulusukan.Itse olen laiskalla päällä,olisi kyllä helppo ommella itsekkin.Myös kynttiläkupu tarttui mukaan keittiön pöydälle.

Ja vielä laitan kuvan pojan tekemästä enkelistä,joka on mielestäni aivan ihana!

6 kommenttia:

Merruli kirjoitti...

Teillä näyttää jo kauniin jouluiselta. Meillä podetaan vatsaflunssaa ja jouluvalmistelut seisoo. Positiivisempiin aiheisiin: Haluan ojentaa sinulle ja raikkaalle blogillesi blogipalkinnon! Palkintokuvakkeen kopiointi pitäisi onnistua blogistani ja sitten vain listaamaan seitsemää faktaa itsestäsi.

Anonyymi kirjoitti...

Joukuisen kaunista! Tuollaiset puodit ovat ihania. Niissä silmä oikein lepää, kun katselee kaikki niitä ihania esineitä. Kynttiläkupu on ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Oppisimpa vielä kirjoittamaan...siis jouluisen kaunista!

Iiriskukka kirjoitti...

Merruli:Kiitoksia blogipalkinnosta,ompas mukava yllätys!Listan laitan tässä jahka kerkeän:)Paranemisia sinne!PAljon on ollut tautia liikkeellä:(
Mintsumaria:Kiitos!

isoinpapu kirjoitti...

Tulin tänne toivottelemaan hyvää joulua! Ihanalta näyttää siellä.

ELOHIIRI kirjoitti...

Oikein hyvää joulua koko perheelle!