keskiviikko 9. tammikuuta 2008

Helpotus




Ihanaa,postilaatikosta kolahti pähkylän siemenluettelo.Sitä plärätessä kuluu hetki jos toinenkin.Joka kevät laitan siemenet multiin.Ensimmäiseksi pelargonin siemenet,sitten chilit,munakoisot,tomaatit. Kaikenlaisia yrttejäkin kasvattelen.Sitruunabasilika ja sitruunatimjami ovat suosikkejani.

Kotiäitiys jatkuukin edelleen.Olin töissä perehdytyksessä kaksi päivää ja tunsin,että paikkani on kuitenkin edelleen olla kotona lasteni kanssa.Tunnen suurta helpotusta-onneksi työnantajakin ymmärsi asian.

Ensimmäisessä kuvassa on kirpputorilta löytämistä maatuskoista.Maatuskat on ihania!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että sinulla on noin ymmärtäväinen työnantaja! Tärkeää, että voit vielä jatkaa lasten kanssa kotona. Mukavaa tammikuun jatkoa!

Merruli kirjoitti...

Onpa hienoa, että voit tehdä niin kuin sydän sanoo, lisäpäiviä lasten kanssa kotona ei varmasti kadu koskaan.
Samaa siemenluetteloa olen kohta viikonpäivät plarannut, vaikeinta tuntuu olevan siemenmäärän rajaaminen. Esikasvatettavia varsinkaan en saisi liiaksi hankkia, kun valoisaa tilaa ei ole kovin paljoa.Viime kesänä kasvattelin yrttejä, tomaattia, parsakaalia, porkkanoita, herneitä, salaattia ja punajuuria. Varsinkin porkkanoille pitäisi saada lisätilaa, olivat kuumaa valuuttaa.

Iiriskukka kirjoitti...

Mintsumaria:Joo,onneksi oli ymmärtäväinen,pelkäsin toista.Työsopimusta ei onneksi vielä ollut tehty.Sijaisena olen siis toiminut siellä aikaisemmin.
Merruli:Kyllä,kerrankin tein niinkuin sydän sanoo.Olisin varmaan ollut loppuunpalanut alta aikayksikön.Olen myös miettinyt haluanko tehdä samaa hommaa enää,saa nähdä.Aion olla kotona kunnes tyttö tayttää 2 tai 3.
Jaa,vai olet sinäkin innokas siemenkasvattaja,toinen hurahtanut!:)Minulla ei koskaan porkkanat onnistu,olen huono harventamaan niitä ja siinä vaiheessa,kun niitä pitäisi harventaa,rikkaruohot rehottaa niin että se on mahdotonta.Herneet,salaatti,lehtikaali ovat välttämättömyyksiä kasvimaalla.KAsvihuoneessa tomskut,kurkut,yrtit ja erikoisuudet!

Marja kirjoitti...

Hei, minäkin haluan kasvimaan! Nuorempana sitä otti päähän harventaa äidin porkkanarivejä, mutta nykyään ajatus omasta kasvimaasta tuntuu lähinnä hyvältä. Ehkä saan sen sitten, kun tulen oikeasti isoksi! :)
Todella hienoa, että työnantajasi ymmärtää ajatuksesi siitä, että paikkasi on nyt kotona.