torstai 18. syyskuuta 2008

Pientä pintaremonttia








Nyt se on vihdoin ja viimein toteutunut.Nimittäin tytön huone on valmis! Huone oli aikaisemmin tietokonehuone-romuvarasto.Kankaita,ompelutarvikkeita hujanhajan,niin paljon tavaraa,että sitä ei jaksanut kovin usein siivota.Kaikki pois kierrätykseen tai varastoon.Uusi tapetti seinään, ikkunanpokat valkoisiksi,koristelistat reunoihin ja uusi laminaatti lattiaan. Vanha lipasto maalattiin valkoiseksi ja siihen ostettiin uudet vetimet.

Olohuoneen seinästä otimme pois puolipaneelin ja laitoimme maalattavan tapetin.Ikkunanpokat maalattiin myös olohuoneessa.Uudet verhot sain juuri ikkunaan.Uusi lattia saa vielä hetken odottaa, mutta toivottavasti se on paikallaan ennen joulua.
Muutama päivä sitten neuloin pojalleni tavispipon Novitan nuorisoliitteen ohjeen mukaan.Ihan kiva siitä tuli!Lankana Kaffe Fassettin uutuuslanka.

8 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Olette te olleet ahkeria! :) Ja pipo on hieno, mahtavat värit.

MINNA kirjoitti...

Kaunis huone!

Fanny kirjoitti...

Siitähän tuli varsin viihtyisä! :)

Meillä odottaa pojan huone vielä jaksamista, remontti- ja muuttohärdellin kun sai pois alta, ei ole oikein jaksanut ruveta riipimään sitä viimeistä seinällistä tapettia irti. Pitäisi tosin, sillä haluaisin pojalle syntymäpäivälahjaksi oman huoneen.

No, katsotaan kuinka käy... :P

Merruli kirjoitti...

Tytön huone näyttää kauniilta.
Tekisipä joku meidänkin työhuonekaaokselle saman ihmeen.
Itse asiassa ehdotin miehelle, että vaihdettaisiin työhuoneen ja makuuhuoneen paikkoja, jotta olisi pakko käydä pahainen rytökasa pohjiaan myöten läpi.

~Maria~ kirjoitti...

Ihanan raikas huone! Onko tuo punavalkoraidallinen laskosverho itse tekemäsi vai jostain ostettu? Minulla tuollainen on visioituna esikoisen huoneeseen.

Rouva Nordman kirjoitti...

Hieno syyspipo! Voi, kun minäkin saisin tytön huoneen jotenkin valmiiksi. Tyttö itse vihtyy huoneessaan hyvin, mutta minä kaipaan sinne lisää kodikkuutta ja järjestystä...

Riemuntai kirjoitti...

Hei, kulkeuduin blogiisi ensimmäistä kertaa. Kivoja käsitöitä, kepeän mukava blogi. Tulen toistekin ;)

Mukavaa syksyn jatkoa!

Iiriskukka kirjoitti...

Inka:Kiitos!
Kesän lapsi:Kiitos!
Fanny:Kiitos!
Merruli:Kauan jahkailin, mutta sitten päätin tarttua toimeen,todellinen rytökasa oli meilläkin:)
Maria:Kiitos,laskosverho on teetetty.
Katilein:KiItos!Meillä tyttö on innoissaan omasta huoneesta.
Kengu:kiitos!Tervetuloa toistekkin!