tiistai 1. heinäkuuta 2008

Ti-ti nallea ja suklaan maistelua





Viime sunnuntai oli mukava päivä. Ilmainen Ti-ti nallen ulkoilmakonsertti kauniilla paikalla meren rannalla. Väkeä oli liikkeellä suuret joukot, mutta onneksi saavuimme ajoissa paikalle ja saimme hyvät paikat. Meillä tyttö katselee ahkerasti ti-ti nallea dvd:ltä ja nyt oli aivan haltioissaan, kun näki nallet livenä. Ihana katsoa,kun tyttö tanssi ja jopa lauloi mukana, vaikka ikää on vasta himpun alle 2 vuotta. Kaiken kruunasi, kun lapset pääsivät halamaan nalleja.

Ostin tässä joku aika sitten pari luomusuklaalevyä, ihan testimielessä(vannoutunut fazerin sinisen syöjä).Toinen oli tummaa suklaata ja taas täytyi todeta, että en ole tumman suklaan ystävä. Toinen oli maitosuklaata rusinoiden ja pähkinöiden kera ja se oli kyllä taivaallisen hyvää.

9 kommenttia:

Fanny kirjoitti...

Green&Black'sin suklaat on kyllä hyviä... Minähän en toki maitosuklaata syö, mutta esim. kirsikka- ja inkiväärisuklaa ovat maistamisen arvosia. Niitähän saa semmosina ihan pieninä paloinakin, joista on näppärä maistella.

david santos kirjoitti...

Wonderful!!!
Have a nice weekend

Unknown kirjoitti...

Meillä nuorin tykkää myös ti-ti nallesta. minä en ole koskaan siitä pitänyt eikä myöskään vanhimmat lapseni. Tummasuklaa ei ole myöskään minun makuuni. Yäk... leivonnassa menettelee vaikka usein korvaan tummansuklaan maitosellaisella.

Anonyymi kirjoitti...

Jännä juttu toi tummasuklaa, en ole siitä koskaan tykännyt. Mitä vaaleampaa sen parempaa.
Mutta nyt. Yllättäen, olen maistellut erilaisia tummia suklaita kahvin kera ja löytänyt niistä ne vivahteet. Eli kun "makumuistista" päivittyi pois se taloussuklaan kirpeys, tumma maistuu. Pari palaa kahvin kera käy kahvileivästä. Nam.

LSBS kirjoitti...

Mekin meinattiin lähteä Titinallea katsomaan mutta jäi kuitenkin.
Oi suklaata, se on mulle nyt kiellettyä vauvan mahaongelmien vuoksi, olen ollut jo 4vkoa ilman :(

LSBS kirjoitti...

http://lenimakip.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Eksyin blogiisi blogilistan kautta ja hetken lueskeltuani hoksasin, että asutaan samassa kaupungissa =) Ja taidetaan olla kutakuinkin saman ikäisiä myös.

Kivaa lueskeltavaa blogisi!

T: Ohikulkija

Merruli kirjoitti...

Palailin blogitauolta ja toivottelen nyt vasta hyvää kesää teille, jos vaikka nurkan takana olisi kunnon hellepäiviä vielä odottamassa.

Meillä tytöt kävi isovanhempien kanssa Ti-ti nallen talossa ja fanitus siitä tietenkin kasvoi entisestään. Minä puolestani syön oikein mielelläni tummaa suklaata.

Iiriskukka kirjoitti...

Fanny:Inkiväärisuklaa kuulostaa houkuttevalta,nam!
Mirva:näin se on,opinkohan koskaan pitämään tummasta.
Silmukatti:minullakin on varmaan sitten vielä toivoa...:)
l.mak:Oli kyllä hyvä show!Voin kuvitella, kun joudut kärvistelemään ilman suklaata.Mulle tekis kyllä tosi tiukkaa.
Anonyymi:kiitos vierailusta,tunnetaankohan me :)?
Merruli:Mukavaa,kun palasit blogitauolta!Titi nallen taloon on vielä päästävä käymään!