keskiviikko 2. helmikuuta 2011

remontti






Poikien huone kaipasi pientä remppaa.Järkyttävät kellastuneet ovet maalattiin valkoisiksi ja tulivat ihan uudenveroisia.Talon muut ovet onkin maalattu muutama vuosi sitten.Laitamme maalattavan tapetin ja uusi laminaatti lattiaan.
Muualla talossamme on tumma laminaatti,kuten kuvasta näkyy, mutta tähän huoneeseen halusin vaalean lattian. Mitä mieltä olette,pitääkö lattian olla samanlainen joka huoneessa?Haluan poikien huoneesta avaran ja valoisan. Lelut ja tekstiilit saavat sitten tuoda väriä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti tulee hieno huone, tuskin maltan odottaa että livenä näen =)
Mielestäni ei tarvi lattian olla samaa väriä. Meille tulee varmaan ylös kans vaalea lattia !!
Sitä odotellessa...

T. Minttis

Kirsi kirjoitti...

Ei minunkaan mielestä tarvitse olla lattian joka paikassa samanlainen. Meillä on alakerrassa kahdessa huoneessa tammiparkettia ja kahdessa kirsikkalankkulaminaattia. Yläkerrassa on lautalattia vierashuonetta lukuunottamatta, siellä on laminaatti. Vaihtelu virkistää :)

katar kirjoitti...

Eikös huoneessa ole hyvännäköinen lautalattia. Itse hioisin ja maalaisin sen ja niin tein itsekin viime kesänä yläkerrassa. Mutta tiedän että hyvää jälkeä tulee jokatapauksessa=)...työkamu

Iiriskukka kirjoitti...

Minttis:Tuu sitte livenä katsomaan:)
Mie ite:Totta,vaihtelu virkistää!!
katar:Kukas työkamu siellä?:)Kyllä,huoneessa on hyvä parketti,jonka pystyis maalata.Jos nyt ois tilanne,että joka huoneeseen tulis uusi lattia,ehdottomasti hioisin ja maalaisin.Mutta muutama vuosi sitten on muuallekin laitettu laminaatti.Kynnykseen tulis korkeuseroa.Ehkä joskus innostun ja revin laminaatit pois ja maalaan allaolevan lattian valkoiseksi:)hah,ei nyt ihan lähiaikoina;)

Marie Elisabeth kirjoitti...

Kaunista ja raikasta. Teillä on hurja urakka takana. Lattia on ihastuttava!
Tsemppiä loppuremonttiin !