sunnuntai 31. lokakuuta 2010

betonia...




Huusin huutonetistä kivan betonityöt kirjan.Kirja oli täynnä ihania ideoita betonista.Kokeilin tehdä kynttilänalusia betonista ja vanhoista pitsiliinoista. Osa onnistui ja osa meni pieleen.Pitsiliinojen rakenne vaikuttaa paljon kuvion syntyyn.

Kirpparilta löytyi muutama kynttilänjalka, jotka spreijasin valkoisiksi.

Seuraavassa postauksessa laitan arvonnan pystyyn!!! Postauksia on sadan kieppeillä ja sen kunniaksi järjestän arvonnan.Bloggerin analyticsin mukaan täällä käy paljon kurkkimassa,mutta kommentteja tulee valitettavasti harvakseltaan. Osasyynä on varmasti laiskuuteni käydä kommentoimassa muiden blogeja.Vastavuoroista kanssakäymistähän tämän pitäisi olla.
Ihanaa syksyä!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Hauska tuo betoninen pitsikynttilänjalka: rouhea materiaali kohtaa herkän, tosi kiva idea! Kaverini valoi joskus betoniin vanhan korkokenkänsä. Siitä tuli hyvä ovistoppari eteiseen :D
Hyvää uutta viikkoa!

Minna kirjoitti...

Sulla nuita ideoita piisaa=) oot muutenki niin näppärä käsistäs!
Hieno kynttilänjalka!!

T. Minttis

Kirsi kirjoitti...

Usein tänne kurkin, ihastuin blogiisi, kun löysin samat tapetit teidän makkarista kuin meilläkin on :) tosin erivärisenä!

Maria kirjoitti...

Hienoa, että olet tehnyt betonista! Olen ostanut kirjoja mutta en ole saanut yhtään aikaan. Tuosta pienestä voisi aloittaa! Ostitko betonia rautakaupasta säkillisen?