maanantai 6. syyskuuta 2010

viehätys mustavalkoiseen



Tässä viime aikoina olen aika paljon miettynyt omaa sisustustyyliäni. Parikymppisenä tuli paljon ostettua kirpputoreilta huonekaluja ja tavaraa. Oli myös aika,jolloin sisustaminen ei kiinnostanut ollenkaan.Maalaisromanttinen tyyli viehätti hetken aikaa,mutta koskaan en ole tykännyt sellaisesta yltiöromanttisesta tyylistä.

Tanskalaiset kodit miellyttävät silmää vaaleilla sävyillä,johon on lisätty huonekaluilla,tekstiileillä ja esineillä paljon raikkaita värejä.Myös desing klassikot ovat alkaneet kiinnostaa esim.Charles ja Ry Eamesin rar keinutuoli olisi aivan mahtava.

Mielenkiinnolla selaan sisustuslehtiä ja imen vaikutteita.Hitsit noita lehtiä tulee ostettua aivan liikaa.Jos kauppareissulla huomaan että jostain sisustuslehdestä on ilmestynyt uusi numero,se lähtee vaivihkaa matkaan.Ja nyt olen jo siirtynyt ulkomaalaisiinkin lehtiin.

No monet marimekon kankaat on upeita ja mietin mikä mustavalkoinen kangas sopisi tauluun.Päädyin tähän "iltavilliin".Myös kukallinen nojatuolin päällys sai lähteä.
Kangaskauppaan mennessä mulla oli ajatus mustavalkoisesta,graafisesta kankaasta.Nyt ei parempaa löytynyt.Tykkään enemmän kuin siitä kukallisesta.

Ei kommentteja: