tiistai 20. heinäkuuta 2010

photoscape kokeiluja






Löysin helppokäyttöisen kuvankäsittelyohjelman,kivaa!!!Monesti ihailen blogien upeita kuvia,enkä aina ole tajunnut että niitä on voitu käsitellä ohjelmalla.Toivottavasti blogiini tulee jatkossa parempia kuvia. kovasti vielä harjoittelen ohjelmaa.

no näistä nyt tietenkin huomaa,että on käsiteltyjä :)

4 kommenttia:

Fanny kirjoitti...

Luulisin, että valtaosa blogien kuvista on käsiteltyjä, jollei muuten, niin niitä on rajattu tai värkätty kontrastit paikalleen. Tietyn ryhmän mielestä kuville ei saisi tehdä yhtään mitään ("vain lahjattomat muokkaa kuvia"), mutta minä en jaksa suhtautua asiaan niin ryppyotsaisesti.

Lumituuli kirjoitti...

Valokuvien muokkaus on nykyaikaa. Luulisin kaikkien ammattilaistenkin sitä käyttävän. Itse yritän säätää kameran "kohdilleen", ja muokkaan sitten vain jos on tarve. Rajaus varsinkin on monesti tarpeellinen. Mä käytän Picasaa. Silti kaikkia kuvia ei pysty muokkauksellakaan saada paremmiksi. Kyllä sitä silti tarvii oikeesti kuvata :) Tota ohjelmaa olis kiva koittaa kans :D
Valokuvaus on kivaa...

Iiriskukka kirjoitti...

Jep,eihän siitä mitään tulis,jos ei osaa yhtään kuvata.Parempihan se olis,jos ei tarvitse käsitellä kuvia yhtään.Kontrastin lisäys ja kuvien kirkatus lähinnä kiinnostaa.On myös kiva tehdä noita "vanhanajan" kuvia:)

Jonna kirjoitti...

Minä en juuri ole opetellut tuota kuvien käsittelyä. Joskus todella todella harvoin rajaan. Jos jotain korjaan niin käännän horisonttia suoraan.