sunnuntai 10. tammikuuta 2010

kotitekoista kosmetiikkaa




Voi tätä hienoa blogimaailmaa! Inkiväärin blogikirjoitus herätti vanhan innostuksen henkiin:)Ensimmäiseksi piti kokeilla sokerikuorintavoidetta.Oliiviöljyä, sokeria ja muutama tippa ruusuöljyä. Täytyy testata se heti seuraavalla suihkukerralla. Ihana koostumus voiteella.

Sitten kokeilin huulirasvantekoa. Kookosöljyä oli valmiina jääkaapissa. Vähän oliiviöljyä ja piparmintun eteeristä öljyä. Raikkaantuoksuista huulivoidetta.

Kolmanneksi tein ihoöljyä. Oliiviöljyä kattilaan ja rentouttavia yrttejä sekaan ja sitten haudutus. Lopuksi laventelin eteeristä öljyä.

Kokeilin tässä yksi päivä langanvärjäystä kool-aid väreillä. Voiko värjäys olla enää helpompaa.Värisävyt ovat aina vähän yllätys,mutta ihan kivoja sukkalankoja sain.

3 kommenttia:

Iiriskukka kirjoitti...

Täytyypä lisätä ettei tuo huulivoide jähmettynytkään niinkuin kookosrasva yleensä.Noh voihan sitä käyttää vartaloöljynä:)Kokeilut jatkuu....

Kristiina kirjoitti...

No kivan kuuloisia kokeiluja taas on sulla ollut!

Inka kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa! :) Mulla eka huulirasvasatsi oli odotettua kovempaa, ja sen sopivan 'kovan' reseptin etsintä on edelleen käynnissä. Kun ei saisi olla liian kovaa, mutta ei liian pehmeääkään. Tähän harrastukseen jää koukkuun :)