lauantai 10. toukokuuta 2008

Hyvää äitienpäivää!

















Viimeisimmästä blogimerkinnästä on kulunut liian pitkä aika. Ehkä suurin syy on ollut kauniit ilmat, ulkona riittää kaikenlaista puuhastelua ja sisällä tulee oleiltua aika vähän. Suru Nanan kuolemasta on helpottunut ja mukavat muistot kulkevat mukana. Tuhkauurnaa vielä odottelemme, että pääsemme hautaamaan tuhkat omalle pihallemme.

Kesä on jo ovella, narsissit kukkii, kasvihuoneessa viiniköynnös tekee jo lehtiä. Olen myös ruukutellut jättipoimulehden pikkutaimia. Minulla kasvaa joka kesä suuressa ruukussa jättipoimulehteä ja talveksi upotan sen kasvimaalle ja siellä se siementää pikkutaimia joka kevät.

Löysin ihanat kumisaappaat tyttöselle. Ovat niin ihanat, että ne täytyy esitellä!

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpahan tosiaan suloiset kumpparit! :)

Marja kirjoitti...

Minä en viettänyt äitienpäivää mitenkään. En edes soittanut omalle äidilleni, kun olin juuri edellisenä päivänä puhunut hänen kanssaan. Meillä ei koskaan olla juhlittu äitienpäivää mitenkään, äiti ei pidä keskipisteenä olemisesta.

Asiaan vähän liittyen, minua välillä ihan naurattaa, kun lempiblogini ovat kaikki (koti)äitien blogeja ja minunkin blogiani seuraavat ja kommentoivat lähinnä äidit. Naurattaa siksi, että itselläni ei (vielä) ole hajuakaan, millaista elämä pienten lasten kanssa oikeasti on, ja silti tunnen suurta ajatuksellista ja arvollista yhteenkuuluvuutta äitien kanssa.

Iiriskukka kirjoitti...

Kataliina:Kiitos!
Ilona:Blogistasi päätellen,sinussa on hyvää äitiainesta.:)Olet varmasti sellainen maanläheinen,rauhallinen ja kotona viihtyvä tyyppi.
Mukavaa,kun kävit kommentoimassa!