sunnuntai 31. lokakuuta 2010

betonia...




Huusin huutonetistä kivan betonityöt kirjan.Kirja oli täynnä ihania ideoita betonista.Kokeilin tehdä kynttilänalusia betonista ja vanhoista pitsiliinoista. Osa onnistui ja osa meni pieleen.Pitsiliinojen rakenne vaikuttaa paljon kuvion syntyyn.

Kirpparilta löytyi muutama kynttilänjalka, jotka spreijasin valkoisiksi.

Seuraavassa postauksessa laitan arvonnan pystyyn!!! Postauksia on sadan kieppeillä ja sen kunniaksi järjestän arvonnan.Bloggerin analyticsin mukaan täällä käy paljon kurkkimassa,mutta kommentteja tulee valitettavasti harvakseltaan. Osasyynä on varmasti laiskuuteni käydä kommentoimassa muiden blogeja.Vastavuoroista kanssakäymistähän tämän pitäisi olla.
Ihanaa syksyä!!

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

kirppistelyä





Viimeisimmät kirppislöytöni.Tuohon eteiseen olen haaveillut senkkiä,joka olisi sopivankokoinen. Aikaisemmin siinä on ollut korkea ja kapea kaappi, joka ei kokonsa puolesta siihen käynyt.Kolmellä kympillä sain tämän. Värinvaihto on vielä mietinnässä.

Ja kynttelikön löysin 5 eurolla.Se oli punainen alunperin.

Kuva vielä meidän koirulista.

tiistai 19. lokakuuta 2010

keep calm...



No joo,pitihän minunkin hankkia tuo juliste, joka on monen sisustusbloggarin seinällä:)Ja papershopissa tuo juliste oli alennuksessa. Hyvä paikkakin taululle löytyi.

Plääh,nämä pimeät syysillat ovat väsyttäviä.Onneksi kesälomaa oli viikko jäljellä ja pidän sen nyt,kun lapset ovat syyslomalla.
Toisaalta on ihan mukavaa olla hyvällä syyllä kotona ja tuunailla kaikkea kivaa. Tänäänkin olen spraypullon kanssa heilunut tuossa meidän takapihalla.
Toisessa kuvassa näkyy kirpparilta löytämäni iso pullo ja sinne sisälle työnsin ledtuikkuvalot.