keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Tahtoo valkoisen....



ruokapöydän ja pyöreän. Unelma olisi Artekin pyöreä ruokapöytä,mutta nyt tyydyin käytettyyn paaaaaljon halvempaan. Entinen tummanruskea oli mielestäni liian massiivinen meidän pikkuiseen keittiöön. Mietitytti,että kuinka meidän viisihenkinen perhe mahtuu tähän pöydän ääreen,mutta hyvin näyttäisi toimivan. Kyllä tykkään.

perjantai 24. syyskuuta 2010

uusi matto




Meillä ei ole mattoja muutakuin tytön huoneessa ja nyt tilasin kelim maton keittiöön hobbyhallista. Matottomuus helpottaa paljon siivoamista kolmen lapsen,kahden koiran ja kissan taloudessa. Ja yksi painava syy on se, että kääpiöpinserimme kävisi yöllä ruikkimassa matolle:/ Tuo uusi keittiönmatto on helppo kääräistä yöksi pois lattialta.

Kirpparilta löysin 1,5eurolla valaisimen keittiöön.Tykkään paljon tällaisista yksinkertaisista valaisimista.
Ja noita clipperin teepaketteja on tullut ostettua jo ihan noiden kauniiden pakkaustenkin takia.Kahvia juon pääasiassa, mutta iltaisin on mukava laittaa teetä.

maanantai 6. syyskuuta 2010

viehätys mustavalkoiseen



Tässä viime aikoina olen aika paljon miettynyt omaa sisustustyyliäni. Parikymppisenä tuli paljon ostettua kirpputoreilta huonekaluja ja tavaraa. Oli myös aika,jolloin sisustaminen ei kiinnostanut ollenkaan.Maalaisromanttinen tyyli viehätti hetken aikaa,mutta koskaan en ole tykännyt sellaisesta yltiöromanttisesta tyylistä.

Tanskalaiset kodit miellyttävät silmää vaaleilla sävyillä,johon on lisätty huonekaluilla,tekstiileillä ja esineillä paljon raikkaita värejä.Myös desing klassikot ovat alkaneet kiinnostaa esim.Charles ja Ry Eamesin rar keinutuoli olisi aivan mahtava.

Mielenkiinnolla selaan sisustuslehtiä ja imen vaikutteita.Hitsit noita lehtiä tulee ostettua aivan liikaa.Jos kauppareissulla huomaan että jostain sisustuslehdestä on ilmestynyt uusi numero,se lähtee vaivihkaa matkaan.Ja nyt olen jo siirtynyt ulkomaalaisiinkin lehtiin.

No monet marimekon kankaat on upeita ja mietin mikä mustavalkoinen kangas sopisi tauluun.Päädyin tähän "iltavilliin".Myös kukallinen nojatuolin päällys sai lähteä.
Kangaskauppaan mennessä mulla oli ajatus mustavalkoisesta,graafisesta kankaasta.Nyt ei parempaa löytynyt.Tykkään enemmän kuin siitä kukallisesta.

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

sukat makkaralla



Hauska nimi tuolla marimekon uudella kaatimella.Olisihan ne lasitkin hauskat ja kivat, mutta ehkä turhan kalliit.
Kohtapuoliin pitäisi alkaa pakkailemaan.Viikon päästä ollaan välimeren lämmössä.Kesä saa jatkua vielä hetken.