torstai 22. huhtikuuta 2010

himalaya-toppi





Lainasin kirjastosta inspiroivan Sanna Vatasen,hyvän olon neuleet kirjan. Tuumasin, että ompa kiva ja räväkkä toppi ja ei muutakuin lankoja metsästämään. No löytyi juuri vastaavaa lankaa ja kerän hinta kyllä kirpaisi. Onhan se käsinkehrättyä silkkilankaa, ylellistä sellaista. Takakappale on jo tehtynä, mutta ehkä hienoinen pettymys oli kun langassa oli niin paljon solmuja ja paksuus heitteli varsinkin toisessa kerässä. Katsotaan sitten miltä se näyttää valmiina.

Tilasin Violet studiolta ruotsista julisteen, jossain blogissa törmäsin siihen ja ihastuin.Nyt se on kehyksissä olohuoneessa. Vielä kuva meidän koirulista.

lauantai 10. huhtikuuta 2010

virkkuukoukussa



Hain taas vähän matonkuteita koreja varten. Pikkukorit tulevat niin nopeasti valmiiksi. Minulla nuo lempivärit vaihtuvat vuodenaikojen mukaan.Nyt lemppareita ovat heleä vaaleanvihreä ja roosa. Nojoo, heti kun sain korit valmiiksi, tyttö laittoi päähän korin ja sanoi sitä hatuksi. Mietin hetken ja miksipäs ei, voihan samalla tyylillä tehdä pipojakin.Kaapissa oli muutamia keriä harmaata paksua lankaa, virkkasin kaksin kertaisella langalla. Molemmille pojille tein pipot, onneksi kelpasi heille.

perjantai 2. huhtikuuta 2010

Terassikausi avattu :)





Tänään innostuin kantamaan terassikalusteet ulos, kun oli lumet sulaneet terassilta.Minäkö aikaisessa?:)Pihalla on kyllä vielä kamalat kasat lunta, mutta väliäkös tuolla, kohta pääsee grillaamaan.

Äidin apulainen auttoi kuivuneiden kukkien leikkaamisessa.

Kirpparilta löytyi vanha pääsiäisliina,tykästyin liinan väreihin.