maanantai 28. heinäkuuta 2008

Kesätouhuja














Taas on kulunut liian pitkä aika viimeisestä blogikirjoituksestani. Kaikkea kivaa on tapahtunut sillä välin. Olen käynyt ensimmäistä kertaa koiranäyttelyssä. Näyttely ei mennyt meidän koiran osalta putkeen. Alku oli lupaava, mutta sitten tuomaripöydällä koiruli päätti ettei pidä tuomarin käsittelystä ja meinasi napata sormesta. Siihen päättyi se näyttely. No, ensi kuussa taas uudestaan paremmalla onnella.
Olen opetellut virkkaamaan,jipii!! Suuri kiitos Debbie Stollerille. Nyt sujuu kiinteä silmukka,puolipylväs ja pylväs.Olen tosi innoissani, virkkaaminen on ihanaa!Tässä ensimmäinen tekeleeni, penaali koulunsa aloittavalle esikoiselle.
Hellepäivistä olemme nauttineet uimarannalla!

tiistai 1. heinäkuuta 2008

Ti-ti nallea ja suklaan maistelua





Viime sunnuntai oli mukava päivä. Ilmainen Ti-ti nallen ulkoilmakonsertti kauniilla paikalla meren rannalla. Väkeä oli liikkeellä suuret joukot, mutta onneksi saavuimme ajoissa paikalle ja saimme hyvät paikat. Meillä tyttö katselee ahkerasti ti-ti nallea dvd:ltä ja nyt oli aivan haltioissaan, kun näki nallet livenä. Ihana katsoa,kun tyttö tanssi ja jopa lauloi mukana, vaikka ikää on vasta himpun alle 2 vuotta. Kaiken kruunasi, kun lapset pääsivät halamaan nalleja.

Ostin tässä joku aika sitten pari luomusuklaalevyä, ihan testimielessä(vannoutunut fazerin sinisen syöjä).Toinen oli tummaa suklaata ja taas täytyi todeta, että en ole tumman suklaan ystävä. Toinen oli maitosuklaata rusinoiden ja pähkinöiden kera ja se oli kyllä taivaallisen hyvää.