lauantai 17. toukokuuta 2008

Mieluinen neuletakki


Tein mahtavan löydön,ainakin minun mielestäni. Poikkesin eräässä merkkivaatteiden outlet-myymälässä ja ensisilmäyksellä ihastuin tähän neuleeseen. Hyvänmallinen ja ihanan pehmoinen,hihat vähän erikoisenmalliset. Tästä tuli oitis lempitakkini.

torstai 15. toukokuuta 2008

Kylvötouhuja






Minulla on pieni kasvimaapläntti,johon tavallisesti kylvän herneitä(ovat niin helppo kasvattaa).Joskus olen kokeillut porkkanaa, mutta ne eivät tahdo onnistua millään. Tällä kertaa kokeilen härkäpapua, jonka siemenet ovat isoja kauniita. Myös luomuvalkosipulia halusin kokeilla. Meillä keskimmäinen lapsi on innokas puutarhuri ja oli touhussa mukana. Vielä jäi tilaa herneille,niitä en ihan vielä kylvä.

lauantai 10. toukokuuta 2008

Hyvää äitienpäivää!

















Viimeisimmästä blogimerkinnästä on kulunut liian pitkä aika. Ehkä suurin syy on ollut kauniit ilmat, ulkona riittää kaikenlaista puuhastelua ja sisällä tulee oleiltua aika vähän. Suru Nanan kuolemasta on helpottunut ja mukavat muistot kulkevat mukana. Tuhkauurnaa vielä odottelemme, että pääsemme hautaamaan tuhkat omalle pihallemme.

Kesä on jo ovella, narsissit kukkii, kasvihuoneessa viiniköynnös tekee jo lehtiä. Olen myös ruukutellut jättipoimulehden pikkutaimia. Minulla kasvaa joka kesä suuressa ruukussa jättipoimulehteä ja talveksi upotan sen kasvimaalle ja siellä se siementää pikkutaimia joka kevät.

Löysin ihanat kumisaappaat tyttöselle. Ovat niin ihanat, että ne täytyy esitellä!

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!